dance with us

Szeretsz táncolni, jó hangulatra vágysz, hiányzik a mozgás az életedből, esetleg szívesen ismerkednél új emberekkel?

Nincs szükség előzetes tudásra. A tánc mindenkié, a tiéd is! Kortól, testalkattól, nemtől függetlenül. Zárd le az unalmas mindennapokat és nyisd meg a lelked egy új életérzés irányába. Tedd színesebbé az életed és a gondolkodásodat a tánc segítségével. Légy Te is rabja e frissítő életérzésnek, amit a tánc kínál.

Follow Your Dreams

Kinek szól?

A mindennapok emberének, bárkinek, mindenkinek, aki táncolni, mozogni szeretne. De főként azoknak, akik úgy érzik, hogy egy nehéz nap után szeretnének teljesen kikapcsolódni, felszabadulni. Nem csak a munka helyen de az élet minden részén elég feszített a tempó. Nem tudnak elkalandozni a gondolatok, túl sok mindenre kell egyszerre odafigyelni, gyerek, munka, magánélet stb.

Főbb szempontjaink.

Sajátos önkifejezés, önbizalom kialakítása, hajlékonyság, könnyedség (zsírégetés). Igazából órákat tudnék arról mesélni mennyire jó táncolni és milyen remek hatásai vannak, kezdve a derékfájástól a csípő problémákon át az alvászavarokig ez mind olyan dolog amiket meg lehet teljes mértékben szüntetni folyamatos test karbantartással. Az órákon főként ezekre is sor kerül, olyan gyakorlatok betanítása amit nem csak az óra keretein belül de otthon is használhat az ember ezek ellen. Lesznek egyéni és csoportos feladatok, valamint ugrás, gurulás és egyéb izolációs gyakorlatok.

dance with us

Egy óra menete:

Ráhangoló gyakorlatok, koncentráció a figyelem befelé irányítása, testi-lelki felkészülés a tudatos munkára. A mozdulatok összekapcsolása a tudatos légzéssel. Aztán ahogy haladunk az időben egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a nagyobb, elnyújtott mozdulatok a térhasználat és a haladás. Persze ezeket részletes szemléltetés és magyarázat követi. Óra végén levezető gyakorlatokkal regeneráljuk a fáradt izmokat és energizáljuk a testet lelket. Minden órán tanulunk valami újat. Lesznek alap gyakorlatok amiket megtanulhat elsajátítani az ember. Páros munkák a kontakt improvizáció során lesznek ami keretet teremt arra, hogy a test reflexeinek működését és az ösztönös reagálás képességét megfigyeljük, miközben partnerünk és a földet testünk bármely felületén keresztül érintjük.
MODERNTÁNC   • Helyszín : Budapest, Szent Lőrinc stny. 6, 1183
   • Havonta 4 alkalom
   • Egy óra időtartama nettó 60 perc
   • Péntek 18-19 óra
   • Havi tagdíj 8000 ft.
   • Az első alakalom ingyenes


"Úgy kell táncolnod, mintha senki sem figyelne, Szívedből kell jönnie, ha azt akarod, hogy jó legyen.”