dance with us

Esküvői Zenválasztás

Az esküvői zenéket két kategóriába sorolhatjuk. Vannak a hagyományos nyitótánc zenék és azok amik egy kissé rendhagyóbbak.

hagyományos esküvői nyitótánc zenék.
szép,kecses, egyszerű azoknak ajánlom akik nem feltétlenül rendelkeznek táncos múlttal, viszont ez nem azt jelenti hogy a nehezebb mozdulatokat nem lehetne megtanulni, minden csak idő kérdése. Ha inkább biztosra szeretnél menni és szeretnéd a násznépet elkápráztatni egy romantikus tánccal akkor számodra ez a legjobb választás.

Rendhagyó esküvői nyitótánc zenék.
Lehet szó egy pörgős rocky-ról vagy egy szenvedélyes tangóról, akár egy csacsacsáról vagy csak szeretnéd felpörgetni a hangulatot az esti bulira, akkor számotokra ez a legjobb válasz

music are beautiful

Esküvői zenék

7 Years Old Lukas Graham


Closer - The Chainsmokers


James TW - Incredible


Kiss From A Rose


Lord Huron - The Night We Met


Maroon 5 - Sugar


Parov Stelar - Booty


Perfect - Ed Sheeran


Sia - My Love


Twilight - Flightl


Game of Thrones
Zenevágás

Gyakran előfordul, hogy a párok nem csak egy zenére szeretnének táncolni, hanem inkább több stílust ötvöznének ezzel is lehetőséget adva annak, hogy személyiségüket jobban belevigyék a táncukba. Mi tudunk segíteni a zenevágásban, vagy akár egy ingyenesen letölthető zenevágó program segítségével könnyedén elkészíthetitek saját zenéteket.

Audacity letölthető ide katintva

Ha szeretnétek, hogy mi segítsünk a zenevágásban, akkor az általatok választott két számig ingyenesen megcsináljuk.

Ha kettőnél több számot szeretnétek táncolni nálunk, több stílusú zenére, annak ára 2000 Ft/zeneszám.Your day

TIPPEK ÉS TANÁCSOK


KÉRDEZŐSKÖDJ, MIELŐTT NEKIKEZDESZ A TÖKÉLETES SZÁM FELKUTATÁSÁNAK

A zene kiválasztása előtt kérdezd ismerőseid, kutakodj egy kicsit a családi esküvők után. Ki tudja mikor bukkansz rá és szeretsz bele egy zenébe, ami mondjuk a szüleid esküvőjén szólt.


BÍZZ A SAJÁT ÉS PÁROD ZENEI ÍZLÉSEDBEN

Bízz a saját zenéidben, legyen az az első dolgod, hogy végigpörgeted a lejátszási listáidat, lehet, hogy ott van köztük éppen az a szám is, ami a tökéletes esküvői nyitótánc zene lehet számodra és párod számára. Kérd meg őt is, hogy kukkantson bele lejátszási listáiba.


Amikor már tudjuk a koreográfiát, akkor fontos, hogy a menyasszony már abban a cipőben tanulja, illetve gyakorolja a táncot, amiben táncolni fog. Ez ugyanúgy érvényes a vőlegényre is. Ha netán abroncsos ruhája van a menyasszonynak, akkor azt is ki kell próbálni a tanulás alatt. Ez megmutatja, milyen is lesz az eseményen táncolni, nem okoz gondot, kellemetlenséget a rossz cipő megválasztása, és a párnak nem kell másra koncentrálni, csak a táncra az esküvőn.


PÁRODDAL KÖZÖSEN DÖNTS

Az esküvői nyitótánc zene kiválasztása, csakúgy, mint az egész esküvő megszervezése egy páros feladat. Olyan számot válasszatok, ami mindkettőtök fülének kellemes.


VÁLASSZ STÍLUST

Segíti a választást, ha kijelölsz egy stílust. Van olyan stílus, amit egyáltalán nem kedvelsz? Remek! Eggyel kevesebb, máris lehúzhatod a potenciális zenei stílusok listájáról.


ELŐRE GONDOLD KI, HOGY MILYEN LEGYEN A ZENE HANGULATA

Van sok ismert klasszikus és modern esküvői zene, de neked nem kell feltétlenül ezek közül választanod. A zene legyen olyan, mint amilyenek ti vagytok. Lehet komoly, vicces és valami váratlan is, a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat. Beszéljétek meg, hogy milyen stílusú legyen a nyitótánc, majd indulhat a keresgélés az ehhez leginkább passzoló zene után.


A SZÁM GYORSASÁGÁT ILLETŐEN TÖREKEDJ AZ ARANY KÖZÉPÚTRA

Ahogy az előző pontban is írtuk nincs megkötés, nyitótáncod és az ez alatt szóló zene kiválasztása teljesen rád van bízva. Csupán egy tipp (tánc szempontból nézve), hogy ne válassz se túl lassú se túl gyors számot, mert ezekre sokkal nehezebb összeállítani, majd megtanulni egy jó koreográfiát.


FIGYELJ A ZENE HOSSZÁRA

Nem érdemes nagyon hosszú számot választani. Egy 3-4 perces tánckoreográfiát is éppen elég megtanulni, majd előadni, miközben mindenki téged néz.


NE CSAK A DALLAMRA, A SZÖVEGRE IS FIGYELJ

A zeneszámok dallama utal tartalmukra, de azért érdemes minden esetben végigolvasni a kiszemelt zene szövegét, mielőtt véglegesen leadod rá voksod.


KEDVENC FILMJEID IS SEGÍTHETNEK A VÁLASZTÁSBAN

Igen, akár kedvenc filmedben is rálelhetsz esküvői nyitótánc zenédre. Az általunk összeállított listában is vannak olyan számok, amiket egy-egy filmjelenet ismertetett meg a világgal.


A ZENÉÉRT FELELŐSÖKET IS KÉRDEZHETED

Ha nagyon nem találod a megfelelő nyitózenét fordulj az esküvői zenekarhoz vagy a DJ-hez, nekik van ebben tapasztalatuk, biztosan tudnak pár olyan számot mutatni, ami tetszik majd nektek.


Áraink

Ár öszetevői :
Tanóra díja + terem ára + Kiszállási költség / alkalom


Tanóra díja : 6000 Ft /1 óra


Budapest több kerületében vállalunk táncoktatást.
Terembérleti díj átlagosan 4000ft /60 perce (ez függ a kerülettől)


Kiszállási díjak
Buda kiszállási díj 3000ft (III. II. XII. I. XI. XXII.)
Pest kiszállási díj 1500ft (IV. XV. XVI. XIII. XIV. XVII. XXI. IX.)
Ahol nincs kiszállási díj (X. XIX. XX. XXIII. XVII XVII.)

Az áraink az adóterheket tartalmazzák.

0630/1578542Ha a szerelem betölti az életed, nagyon sok hiányzó dolgot pótolhat. Ha nincs az életedben szerelem, bármi másod van is, nem elég.
- Ann Landers