Alakformálás

Alakformáló fittnes edzéseink

Erőt, állóképességet és ritmust fejlesztő óráink nem csak nők számára ideálisak. Könnyen követhető koreográfiák, mely az alakformálás, zsírégetés elemeinek kombinációját tartalmazza.


Szeretnél mozogni, vagy leadni pár kilót, esetleg izmot erősíteni? Fontos számodra a kellemes környezet és a jó hangulat? Nem kell zsúfolt konditermekbe járnod ahhoz hogy célodat elérd, csapatunk fix létszámmal dolgozik. Az órán mind a felületes, mind a mélyebben fekvő izomrétegeket megdolgoztatjuk az atletikus és hétköznapi mozgásformákat kombinálva, változatos eszközökkel legyen az súlyzó, gumikötél vagy saját testsúlyunkal való edzés. A mozgásminták végzésekor a legtöbb izom tökéletes összhangban extrém magas energiafelhasználás mellett dolgoznak, ezzel fejlesztve az erőt, kitartást, gyorsaságot, valamint nagy szerepet játszanak a testzsír csökkentésében.

Level Up

Egy óra menete:

Óráinkon nem csak az izomépítésre fokuszálunk hanem a hajlékonyságra is, ezzel elérve a karcsú, feszes de még is rugalmas izomzatot. Tested formálása mellett a lelked pihentetése, kikapcsolása is fontos szerepet játszik, ezért óráinkon mindig törekszünk a jó hangulatra és hogy jó élményekkel térj haza. Lesznek kifejezetten olyan gyakorlatok is amelyek a gerinc és a medence helyes tartásáért felelős izmok erősítésére szolgálnak, ilyen például a törzs izmai, hát-, has - és farizmok. Ezek a gyakorlatok elősegítik a helyes testartást, formálják az alakot és segítenek megszabadulni a hátfájástól. Várunk szeretettel ha szeretnél mozogni, ha fontos számodra az egészséges test és lélek valamint a jó hangulat.
MODERNTÁNC   • Helyszín : Budapest, Szent Lőrinc stny. 6, 1183
   • Havonta 4 alkalom
   • Egy óra időtartama nettó 60 perc
   • Csütörtök 18-19 óra
   • Havi tagdíj 8000 ft.
   • Az első alakalom ingyenes


”A győzni akarás semmit sem jelent a felkészülés akarása nélkül.”